Fynda extraljus led ramp på nätet

Loppis är något vi alla brinner för, det är både spännande, roligt och framförallt billigt. Men att vara dumsnål är inte samma sak som att fynda enligt mig, utan det är en balansgång och man får hela tiden ställa pris mot kvalitet och sedan försöka fatta ett klokt beslut. Senaste raden av fynd som gjort innefattar bland annat extraljus som jag satt på min fina Toyota, och med facit i hand gjorde jag helt rätt. Det rör sig inte om en begagnad extraljus led ramp utan en splitterny lampa som faktiskt var oerhört prisvärd. Jag funderade ett bra tag om jag inte istället skulle fynda den på blocket istället men insåg snabbt att detta vore dumt. Den var helt enkelt var för billig och jag erbjöds bra garantier för att jag ens skulle försöka ta en genväg i denna situation.

Gissa vart jag handlade rampen?

Efter en kortare tids sökning på nätet så insåg jag att jag faktiskt gjorde ett rejält fynd när jag köpte en extraljus led ramp hos Ljusgiganten.se med 5 års garanti. När det handlar om produkter med känslig elektronik så som extraljus så försöker jag alltid tänka till en extra gång om det inte är bättre att handla den från en butik istället. Detsamma gäller allt med elektroniska komponenter innuti, från ficklampor till vardagliga tillbehör. I detta fall var det svårt att tacka nej till en 5 års garanti då extraljusrampen kostade nästan lika mycket som en begagnad ramp på Blocket.

Läs vidare...

Letar du efter loppis?

Svensk-litauiska lokalföreningen i Kristianstad har bytt webbadress, du hittar dom genom att klicka här.

Föreningen består utav många frivilliga medlemmar som tillsammans arbetar för att förbättra livssituationen för barn, ungdomar och äldre i Litauen. Denna webbplats kommer att fortsättningsvis att handla om loppis och hur man fyndar på nätet. Se videon från ett av Sveriges loppisexperter som gör dig till en riktig fyndprins på nolltid!

Här är videon:

Läs vidare...